Дружење за памћење / -
23/06/2022 u 13:49 h
А.Д. - М.Л.В.А.Д. - М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ОШ „Владо Милић“ и ЈПУ „Љубица Поповић“ планирају пројекте: Бери добијају вртић

Од септембра подручно одјељење ОШ "Владо Милић" у Берима требало би да добије вртић, а планирано је и да се укине комбинованa одјељењa првог и трећег разреда и да дјеца похађају наставу засебно.

. Тим поводом јуче је у дворишту школе организована манифестација "Вртић за све" у сарадњи школе и ЈПУ "Љубица Поповић". Дјеца из вртића "Звјездице" дружила су се са школарцима, а засадили су и маслину. Ивана Милић, директорица школе, казала је да се ове године при упису поштовала територијална припадност.

– У сарадњи са ЈПУ "Љубица Поповић" у оквиру акције "Вртић за све" која је подржана од УНИЦЕФ-а имамо намјеру да од следеће године отворимо вртић. Анимирали смо родитеље и захваљујући учитељима од следеће школске године комбинацију првог и трећег разреда прерасте у једноразредну јер је уписано 14 првака, а прошле године је било два. Сва подручна одјељења суочена су са небригом министартсва. Потребно је да се реконструише, а поднијећемо захтјев и министарству – каже Милић.

Рецитације су припремили малишани из вртића Саша, Алекса, Јован, Јана, Хелена, Ведрана, Дејана и Уна. Дјечацима Балши, Јовану и Василију највише се свидјела игра са балонима. Артениса каже да су се лијепо забавили, док Милица истиче да би вољела да у школи има више другара јер би се више дружили. Владана би вољела да школа има и вртић како би их било више, а Виктор би више оваквих манифестација, док Небојша замишља школу са пуно ђака. Петар и Митар би вољели већу школу, а мала Александра је помогла при садњи маслине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 17:07