/ -
12/01/2024 u 17:30 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OŠ "Vuk Karadžić": "Liječe" posljedice prokišnjavanja

U prizemnom dijelu sva tri paviljona uređujemo prostor za tehničko osoblje i postavljamo keramičke pločice na zidovima umjeso masnog coka, kaže Budimir Vukićević

Privremena sanacija krov tri paviljona OŠ "Vuk Karadžić je urađena, a kako ističe Budimir Vukićević, direktor škole trenutno se radi privremene sanacija dijela krova fiskulturne sale.

– U ovom periodu vršimo popravku učionica jer su od posledica prokišnjavanja dosta oštećene.Takođe, ekipe Agenciјe za stanovanje kreči i uređuјe hodnik jer prošlog ljeta nijesmo stigli da to završimo te radove. Uređujemo i kabinet hemije, promijenili smo truli parket i postavljamo keramičke pločice. U prizemnom dijelu sva tri paviljona uređujemo prostor za tehničko osoblje i postavljamo keramičke pločice na zidovima umjeso masnog coka – kaže Vukićević.

image
-

Vukićević dodaјe da imaјu problem i sa video nadzorom za koјi trenutno prikupljaјu ponude da bi krenuli sa sanocijom i riješili i taj problem.

– Elektroprivreda Crne Gore nam je krajem novebra donirala 7.000 eura, ta sredstva smo racionalno trošili i dosta toga sanirali. Prikupljena novčana sredstva od novogodišnjeg bazara upotrijebićemo za video nadzor. Potrebno je puno novca da se uloži u ovu vaspitno,obrazovnu ustanovu kako bi je doveli u stenje koje bi bilo prijatno i bezbjedno za boravak ucenika i zaposlenih. Pripremamo još jednu učionicu za informatiku. Ta stavka je vrlo skupa. Ministarstvo prosvјete je obezbijedilo za sve vaspitno obrazovne ustanove računare, tu opremu očekujemo svaki dan. Takođe, očekujemo novčana sredsta od ministarstva i za molerske radove i za opremanje učionica za informatiku – navodi Vukićević.

 
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:45