Мисија школе усрећити дјецу / -архива
04/06/2022 u 13:00 h
М.Л.В.М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Основна школа "Радојица Перовић" обиљежила свој дан: Од шаха до школске баште

Диjете коjе се радуjе дану, природи, животу, задовољно диjете коjе прихвата своjе обавезе мисиjа jе и визиjа наше школе, истакла је Снежана Дакић Томановић, директорица школе

Диjете коjе се радуjе дану, природи, животу, задовољно диjете коjе прихвата своjе обавезе мисиjа jе и визиjа наше школе,  истакла је Снежана Дакић Томановић, директорица ОШ "Радојица Перовић", на прослави 61. рођендана ове васпитно-образовне установе. Школу је, како је саопштила Дакић Томановић, похађало 1.794 ученика, распоређених у 65 одељења и пет смjена. Задовољни су резултатима и желе да поставе веће циљеве за следећу годину.

– Ове године jе почела са радом шаховска секциjа, као и кко секциjа чиjи смо рад крунисали садњом школске баште. Опремили смо jош jедан кабинет за информатику. Ових дана се завршава реконструкциjа крова, у вриjедности од 47.800 еура. Оплеменили смо школско двориште са 65 младих стабала различитих биљака и са 10 нових садница маслина. Такође, покренут је саjт школе и изашао из штампе Математички лист, са задацима са додатне наставе за V разред. Трудимо се да стварамо боље услове за рад, даjемо квалитетно образовање, развиjамо вjештине и његуjемо таленте, али наjважниjа мисиjа наше школе jесте стварање задовољног и срећног човjека. Сjетимо се стихова великог Његоша, "Ништа љепше на свиjету нема него лице пуно веселости". Заиста, само радосно срце може да воли, прашта и ствара лиjепо и угодно мjесто за живот– навела је Дакић Томановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:07