ДУП Доња Горица / - ПГ биро
12/10/2021 u 12:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Почела jавна расправа о нацрту ДУП "Доња Горица"

Jавна расправа, коjу организуjе Министарство екологиjе, просторног планирања и урбанизма, траjаће до 29.10.2021. године

Секретариjат за планирање простора и одрживи развоj обавjештава заинтересовану jавност да jе јуче почела jавна расправа о Нацрту Детаљног урбанистичког плана (ДУП) "Доња Горица". Jавна расправа, коjу организуjе Министарство екологиjе, просторног планирања и урбанизма, траjаће до 29.10.2021. године.

Предлоге, сугестиjе и коментаре грађани могу доставити путем имејла Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. или на архиву Министарства екологиjе, просторног планирања и урбанизма, IV пролетерске 19 у Подгорици, закључно са 29.10.2021. године.

- У току jавне расправе, дана 20.10.2021. године, од 12 до 14 часова у згради Скупштине Главног града Подгорица (сала на II спрату) биће организована презентациjа Нацрта планског документа од стране руководиоца израде плана.

Молимо вас да сугестиjама, предлозима и примjедбама узмете учешће у jавноj расправи и тиме допринесете унапређењу планских рjешења - наводи се у саопшењу Секретаријата.

Нацрт плана можете пронаћи на сљедећем линку: https://www.gov.me/clanak/javna-rasprava-o-nacrtu-detaljnog-urbanisticog-plana-donja-gorica-u-glavnom-gradu-podgorica 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 15:11