25/01/2022 u 15:05 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почела санациjа спортског полигона на Горици

Фудбалског савеза Црне Горе донираће специjалну травнату подлогу, истакао је градоначелник Иван Вуковић.

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић, обишао jе радове на санациjи спортског полигона на Горици. Како наводи ПГ биро гадоначелник је подсjетио на велику акциjу садње коjу jе Главни град организовао приjе два мjесеца.

– У питању jе обнова култног полигона коjи jе тек што jе реконструисан потпуно изгорио љетос. Тада смо обећали да ћемо га обновити. Радови теку по плану и за очекивати jе да за неких мjесец дана у потпуности реконструишемо оваj култни полигон. Вриjедност радова премашуjе 30.000 еура – истакао jе Вуковић.

image
-

Градоначелник jе ову прилику искористио и да захвали партнерима из Фудбалског савеза Црне Горе коjи ће донирати специjалну травнату подлогу.

Директор Агенциjе за становање Владимир Томовић jе подсjетио да jе полигон на Горици био у потпуности реконструисан прошле године и да практично ниjе био ни пуштен у употребу, када jе нажалост потпуно уништен у пожару.

image
-

– Комплетна ограда на полигону ће бити промиjењена, обновљен мобилиjар, постављене заштитне мреже, а оно што jе наjважниjе свакако jе да ће бити постављена и нова вjештачка трава. Уколико временске прилике буду повољне, за наких мjесец дана полигон предати на употребу суграђанима. – казао jе Томовић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 14:56