Ping pong turnir / -GLAVNI GRAD
19/08/2024 u 16:17 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Počele prijave za "PG Ping Pong" turnir

Kraj najtoplijeg godišnjeg doba i početak jeseni rezervisan je za treće izdanje sportsko rekreativnog događaja ”PG ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni!”, koji Sekretarijat za sport sprovodi u saradnji sa STK ”Spin”.

Kako naovde iz Sekretarijata za sport, pravo na prijavu imaju svi građani koji su navršili 16 godina, uz uslov da se ne nalaze među 50 najbolje rangiranih takmičara na domaćoj, ili na internacionalnim stonoteniskim rang listama.

– U prijavi, koja se vrši isključivo putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja, kontakt telefon i lokaciju na kojoj osoba želi da se nadmeće. Prijave traju dok se za svaki turnir ne prijavi šesnaest takmičara, odnosno takmičarki. Prijavljeni takmičari će putem telefona od strane organizatora biti obaviješteni o programu i satnici turnira. Nagradni fond manifestacije uvećan je u odnosu na prošlu godinu i iznosiće 2.000 eura. Iznos od 1.000 eura namijenjen je ekipi koja osvoji prvo, 600 drugo, a 400 treće mjesto. Novost je i da će organizaciju turnira podržati  firma ProfitApp – saopštili su iz Sekretarijat za sport.

image

Ping pong turnir

-GLAVNI GRAD

U Njegošev park 14. septembra održaće se turnir dva muška tima, do će u nedelju 15. septembar turnir biti održan na sportsko-rekreativnoj zoni 13.jul pored kružnog toka na Starom Aerodromu  i tu će se igrati jedan muški i  jedan ženski turnir. U Bloku V će se 21. septembra u sklopu igrališta pored vrtića ”Sunce”, održati muški i ženski turnir, dok će se 22. septembra na Pobrežje  u park pored Doma zdravlja, održati dva muška turnira. Finalni turnir zakazan je za  5. oktobar u ”Bemax park”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 11:10