/ -ПГ биро
08/02/2022 u 11:02 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица на Монтенегро бизнис форуму у Дубаиjу

Броjни арапски инвеститори заинтересовани за улагања у Подгорицу

У оквиру Монтенегро бизнис форума организованог од стране Дубаи Еxпо 2020, Црногорског павиљона, Министарства економског развоjа, Привредне коморе Црне Горе и Привредне коморе УАЕ, броjним арапским инвеститорима представљени су инвестициони потенциjали Подгорице.

image
-ПГ биро

Мохаммед Jума'а Ал Мусхарракх, извршни директор Канцелариjе за стране инвестициjе града Шаржа, Марwан бин Jассим Ал Саркалом, предсjедник Управе за инвестициjе и развоj и jедан од кључних лидера у пословном свиjету Шаржа, са члановима делегациjе Подгорице разговарали су о условима и повластицама за стране инвеститоре приликом започињања бизниса у главном граду Црне Горе.

image
-ПГ биро

Како наводи ПГ биро, инвеститори су изразили интересовање за конкретне проjекте, отварање фабрике воде и прераду различитих врста отпада. У циљу конкретизациjе будуће сарадње, представници Шаржа су позвали представнике Подгорице да посjете оваj град и наjавили посjету нашем граду.

image
-ПГ биро

Чланови делегациjе Подгорице су саговорнике упознали и са достигнућима у погледу дигитализациjе и примjене смарт цити рjешења. Наглашен jе значаj инвестирања у главни град, у циљу његовог даљег развоjа, али и отварања нових радних мjеста, као основног предуслова за рjешавање питања незапошљености.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 03:34