фото: Главни град / - Главни град
24/11/2021 u 12:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подршка креативним предузетницима, конкурс траје до 28. новембра

Пројекат ће се реализовати у периоду од 15. јануара до 31. децембра 2022. године

Трећи конкурс за учешће у програму подршке креативном предузетништву, који је Главни град Подгорица објавио у сарадњи са партнерима Делта сити и Стратегист ДОО, је у току, саопштили су из Главног града.

 - Подршка добитницима на конкурсу подразумијева средства из буџета Главног града у износу 2.000 еура, мјесец дана бесплатно коришћење централног штанда у шопинг молу Делта гдје ће пласирати и продавати своје производе, као и стратегију за маркетинг и додатну промоцију, коју ће им пружити фирма “Стратегист” - наводе они.

Рок за подношење пријава је 28. новембар 2021. године, а проглашење побједника биће у седмици од 6. до 12. децембра 2021. године (на сајту Главног града, Делта Цитy-ја и Стратегиста, путем маила побједницима, као и на друштвеним мрежама). 

 - Право учешћа имају сви креативни произвођачи из Црне Горе који имају регистровану дјелатност у складу са Законом о привредним друштвима или се обавезују да у адекватном року дефинисаном уговором исту региструју. Пројекат ће се реализовати у периоду од 15. јануара до 31. децембра 2022. године, те још једном позивамо све заинтересоване предузетнике из Црне Горе да се пријаве и можда баш они буду једни од најкреативнијих произвођача - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:45