/ -
08/04/2022 u 15:04 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Покренута иницијатива: Братиме се Подгорица и Сарајево

Делегација Града је присуствовала свечаноj сjедници поводом обиљежавања Дана града Сараjева, као и отварању обновљене Бистричке станице, коjа jе jедан од симбола Сараjева, саопштено је из ПГ бироа

Покренута је иницијатива за братимљење Подгорице и Сарајева. Иницијатива је, како су саопштили из ПГ бироа, покренута током посјете делагације Главног града Сарајеву. Делегација Главног града је присуствовала свечаноj сjедници поводом обиљежавања Дана града Сараjева, као и отварању обновљене Бистричке станице, коjа jе jедан од симбола Сараjева.

– Градоначелница Сараjева Бењамина Карић уприличила jе приjем за делегациjу Главног града, на ком jе разговарано о наставку сарадње у области културе, организациjи дана посвећених Подгорици и Сараjева, а покренута jе и инициjатива за братимљењjе два града. Градоначелник Иван Вуковић је на разговарао и са градоначелницом Софиjе Yорданком Фандаковом. Тема разговора била jе интензивирање сарадње између Подгорице и Софиjе у свим областима коjе у фокусу интересовања имаjу заштиту животне средине и примjену паметних технологиjа – саопштено је из ПГ бироа.

Вуковић је, како поручују из ПГ бироа, био гост Османа Лавића, директора Библиотеке Гази Хусрев-бегове џамиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:07