Остале успомене на школске дане / -
25/09/2023 u 16:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ponovni susret bivših učenika OŠ "Milorad Musa Burzan"

Generacija učenika koja je prije 55 godina završila Osnovnu školu "Milorad Musa Burzan" posjetila je ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu priјe nekoliko dana.

 

Topli osmijesi i sjaj u očima probudili su bivšim učenicima najljepše emocije, uspomene i sjećanja na bezbrižne školske dane i druženja. Svojim učenicima se obratio nekadašnji devedesetsedmogodišnji profesor fizičkog vaspitanja Mirko Miko Bracović, kojeg su njegovi učenici pozdravili gromoglasnim aplauzom. Bivše učenike dočekala je i direktorica Milica Vuković.

– Siguran sam da nosite pregršt lijepih uspomena iz osnovne škole, jer ovo naše zajedničko druženje svjedoči da vam je OŠ "Milorad Musa Burzan" ostala u najljepšem sjećanju kao neizbrisiv trag. Matura osnovne škole označila je kraj perioda koji je uveliko obilježio vaš život. U životu sve prolazi, vrijeme se ne može vratiti, okrenuo si se svojoj budućnosti, a ostaju uspomene na djetinjstvo i školske dane. Poštovanje čovjeka, ljubav prema susjedima, treba biti konstruktivna snaga, a ne čovjekoljublja slabost – rekao јe Bracović.

Inicijator susreta i druženja učenika koji su prvi razred počeli 1960/1961. godine. je njihov razredni Braniskav Lekić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:48