/ -
25/06/2024 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Popović: Kreće asfaltiranje oko Gradskog stadiona

Za nepunih godinu dana sanirali smo saobraćajnice u dužini od 50 kilometara za šta je potrošeno preko šest miliona eura, poručio je Bojan Popović, tehnički direktor Puteva

Putevi će uskoro početi sanaciju saobraćajnica oko Gradskog stadiona, a biće urađen i parking prostor iza istočne tribine. Tehnički direktor Puteva Bojan Popović kaže da je planirano da se do kraja godine sanira oko 30 kilometara lokalnih puteva u ruralnom području. On se osvrnuo na radove koji su u toku a i koji se planiraju u ovoj godini. 

– U Orjenskoj ulici se radi atmosferska kanalizacija koja će riješiti problem atmosferskih voda naselja Murtovina, a uporedo se radi i trotoar cijelom dužinom ulice u širini od 3 metra. Takođe, u toku je sanacija ulica 13. jul i Balšića. Nakon okončanja radova, počećemo radove u Ulici princeze Ksenije, i tri nova parking prostora u Ulici Kralja Nikole sa kapacitetom od 150 parking mjesta – saopštio je Popović. 

On je podsjetio da su za nepunih godinu dana sanirali saobraćajnice u dužini od 50 kilometara za šta je potrošeno preko šest miliona eura. 

– U toku su radovi na gradskim saobraćajnicama u dužini od 15 kilometara. Do sada su sanirane ulice Đura Čagorovića, serdara Jola Piletića, Radomira Ivanovića, Franca Rozmana, vojvode Drekala, Jelene Balšić, saobrćajnice u naselju Kakaricka gora, Park šuma Zagorič, priključna saobraćajnica u Zelenici, kao i kružni tok na bulevaru prema Tuzima koji je bio jedna od kritičnih tačaka u Podgorici. Posebno treba istaći da je našim radom izgrađeno dodatnih preko 500 parking mjesta i urađen veliki broj sportskih poligona u okviru osnovnih škola i vrtića – saopštio je Bojan Popović. 

Popović poručuje da su Putevina čelu snažno opredijeljeni da se razvoj grada još više ubrza na zadovoljstvo svih, te da ih postignuti rezultati i iznijeti planovi ih mogu uvjeriti u to.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 00:42