Уписано 135 првака
18/08/2024 u 15:08 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popraviće ogradu oko Oš "Vuk Karadžić"

Osnovna škola "Vuk Karadžić" u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovaciјa planira ugradnju video-nadzora u školi

Kako navodi Budimir Vukićević, direktor škole, očekuju i sanaciju ograde školskog dvorišta koja je oštećena početkom jula, usljed vremenskih nepogoda. On ističe da јe tokom ljetnjeg raspusta u školi bilo radno.

– Neophodna јe izgradnja dodatnog paviljona u dvorištu škole kako bi traјno riješili problem prostornih kapaciteta. Tokom ljetnjeg raspusta obavljeno je lakiranje i hoblovanje parketa u pet učionica, kao i u zbornici i kancelarijama uprave škole. Završena јe rekonstrukcija jednog dijela poda u fiskulturnoj sali – naveo јe Vukićević.

Vukićević navodi da јe u prvi razred upisano šet odјeljenja, odnosno 135 budućih prvaka.

– Škola trenutno imaјu 1.120 učenika. Dјeca će nastavu pohađati u tri smjene i to prvoj, međusmјeni i drugoj smjeni. Broj zainteresovanih učenika za upis u našu školu iz godine u godinu je sve veći. S obzirom na to da je škola paviljonskog tipa i da imamo ograničen broj prostornih kapaciteta, uspјeli smo da obezbijedimo uslove za neometano odvijanje nastave u školskoj 2024/25. godini – kaže Vukićević.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

09. septembar 2024 05:11