/ -
15/01/2022 u 17:16 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предлажите кандидате за Етичку комисију

Услов је да је кандидат држављанин Црне Горе са пребивалиштем у граду те да посjедуjе високе етичке вриjедости и ужива углед и поштовање у своjоj средини, пише у јавном позиву

Мјесне заједнице, јавне службе, органи управе и службе Главног града, синдикалне организације, удружења, струковне коморе и невладине организације у наредних 30 дана могу предлагати кандидате за чланове Етичке комисиjе за изабране представнике и функционере у локалноj самоуправи Главног града. У јавном позиву скупштинског одбора за избор и именовања је назначено да Етичка комисија има предсjедника и четири члана, те да мандат траjе четири године.

– За члана Етичке комисиjе бира се по jедан представник из реда запослених у органима управе или служби Главног града, синдикалне организациjе, органа управе/служби Главног града, научне заjеднице, невладиних оранизација и грађана. Услов је да је кандидат држављанин Црне Горе са пребивалиштем у граду те да посjедуjе високе етичке вриjедости и ужива углед и поштовање у своjоj средини – пише у јавном позиву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:41