/ -
10/05/2022 u 13:16 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Приводе се крају груби грађевински радови на тргу на Ановима: Почиње поплочавање каменом

Завршавамо тротоаре и онда се креће са поплочавањем. План је да тај посао почнемо крајем седмице, саопштио је Вучић Паповић, пословођа на градилишту из фирме Бомбетон

Трг на Ановима требало би крајем седмице да почне да се облаже каменим плочама. Ових дана радници завршавају грубе бетонске радове, а онда креће поплочавање.

– Завршавамо тротоаре и онда се креће са поплочавањем. План је да тај посао почнемо крајем седмице. Постављени су каблови за струју и цијеви за воду, а након што се поплоча трг поставићемо стубове за јавну расвјету – рекао је Вучић Паповић, пословођа на градилишту из фирме Бомбетон.

Он је истакао да је фонтана, што се тиче грубих грађевинских радова завршена.

– Остало је још да се обложи керамиком. Претпостављамо да ће и то да крене крајем седмице. Било је доста кишних дана и празника па се није радило. Међутим, сада је фино вријеме па ћемо искористити. До 20. јуна ће све бити готово – каже Паповић.

Паповић наводи да су имали проблема око постојећих шахти, јер су биле високе.

– Висина постојећих шахти нам је била проблематична, али смо је ускладили са пројектантом и надзором. Не би требало да буде више неких проблема – истиче Паповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:50