12/04/2024 u 12:39 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pušten saobraćaj ka Tuzima

Posebno je značjno istaći da su posao izveli Putevi gradsko preduzeće koje osnaženim kapacitetima i predanim radom ispunjava obećanja koja smo dali garađanima, saopštila je Olivera Injac

Završen je kružni tok na bulevaru ka Tuzima i saobraća se nesmetano. Ekipe Zelenila počele su uređenje kružne raskrsnice, odnosno sađenje novih sadnica.

image
-

– Pored brojnih sistemskih problema po stupanju na dužnost zatekli smo tri ključna prilaza Podgorici u lošem stanju. Nakon uspješno okončanih situacija na bulevraima Vilija Branta i kroz Gornu Goricu danas je završen bulevar ka Tuzima - saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Posebno je značjno istaći, navela je ona, da su posao izveli Putevi gradsko preduzeće koje osnaženim kapacitetima i predanim radom ispunjava obećanja koja smo dali garađanima, zaključuje Injac.

Gradsko preduzeće Putevi počelo je sa gradnjom kružnog toka 18. marta ove godine, a vrijednost radova je oko 330.000 eura. Druga faza bulevar Podgorica - Tuzi svečano je otvorena 31. maja prošle godine iako u tom trenutku nije bio završen priključak na Bulevar Veljka Vlahovića. Tako da se na kružni tok čekalo godinu dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:02