/ -
23/11/2023 u 14:07 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pušten u rad sajt Kancelarije za mlade i saradnju sa civilnim društvom

Na sajtu www.mladi.podgorica.me mogu se pronaći sver aktuelne vijesti vezane za rad Kancelarije za mlade i saradnju sa civilnim društvom, kao što su trenutne i planirane aktivnosti, projekti, blog postovi, podkasti, aktivnosti međunarodne saradnje

Pušten je u rad sajt Kancelarije za mlade i saradnju sa civilnim društvom. Sajt je, kako navode iz Glavnog grada, napravljen uz pomoć Centra za informacioni sistem Glavnog grada.

– Na sajtu www.mladi.podgorica.me mogu se pronaći sver aktuelne vijesti vezane za rad Kancelarije za mlade i saradnju sa civilnim društvom, kao što su trenutne i planirane aktivnosti, projekti, blog postovi, podkasti, aktivnosti međunarodne saradnje i slično. Putem kalendara aktivnosti, budite u toku sa mjesečnim programom rada Kancelarije, ali takođe pronađite značajna dokumenta i publikacije u oblasti omladinske politike i kontakte relevantnih aktera.

Putem sajta informisaćemo mlade ljude o prilikama za usavršavanje koje im se nude, a takođe ćemo raditi i na promociji stvaralaštva mladih ljudi, kroz poseban dio na sajtu za njihovu promociju – navode iz Glavnog grada.

Iz Glavnog grada navode da je sajt interaktivnog tipa.

– Omogućeno nam je da nam putem lajv čata pišete, postavljate pitanja, dajete ideje i sugestije, a mi ćemo blagovremeno odgovarati na upite. Ovo je još jedan korak ka bližoj i intenzivnojoj komunikaciji i informisanju mladih ljudi u Glavnom gradu. Nastavljamo dalje sa mladima i za mlade – poručuju iz Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 11:37