/ -
25/07/2024 u 16:06 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Raspisan tender za nastavak gradnje Bulevara Veljka Vlahovića

Zahvaljujem se Vladi Crne Gore i Upravi za kapitalne projekte zbog napora koji su uložili da bismo došli do rješenja za ovo vrlo složeno pitanje. Ostajemo posvećeni rješavanju svih problema za dobrobit građana, saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica

Vjerujem da ćemo u najkraćem roku dobiti kredibilnog izvođača koji će nakon četiri godine čekanja konačno dovršiti Bulevar Veljka Vlahovića, saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice. Tender za nastavak izgradnje Bulevara Veljka Vlahovića raspisala je Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice. 

– Zahvaljujem se Vladi Crne Gore i Upravi za kapitalne projekte zbog napora koji su uložili da bismo došli do rješenja za ovo vrlo složeno pitanje. Ostajemo posvećeni rješavanju svih problema za dobrobit građana Podgorice – kazala je Injac.

Bulevar Veljka Vlahovića, kako navode iz Glavnog grada, jedan je od složenih problema koju je gradska uprava na čelu sa gradonačelnicom Injac zatekla po stupanju na dužnost. Oni podsjećaju da je Glavni grad sredinom februara raskinuo ugovor za dotadašnjim izvođačem radova, a sve zbog nepoštovanja rokova nakon čega se krenulo u ispunjavanje složenih procedura kako bi se stvorile pretpostavke za nastavak radova.

Za nastavak izgradnje Bulevara Veljka Vlahovića opredijeljeno je oko četiri miliona eura sa uračunatim PDV-om. Ponuđeni rok za završetak radova ne može biti kraći od 180 niti duži od 210 kalendarskih dana od uvođenja izvođača u posao. Ponude se dostavljaju najkasnije do 26. avgusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

06. septembar 2024 17:40