/ -
05/07/2024 u 14:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Šalter Pošte u Upravi lokalnih javnih prihoda

Šalter će raditi svakog radnog dana od 8 do 16 časova, navode iz Uprave lokalnih javnih prihoda

U prostorijama Uprave lokalnih javnih prihoda u Ulici Vuka Karadžića 16, odnedavno je počela sa radom poslovnica Pošte Crne Gore. Šalter je, kako su saopštili iz Uprave lokalnih javnih prihoda, počeo sa radom na inicijativu vršioca dužnosti direktora Aleksandra Rašovića.

– Šalter će biti otvoren svakog radnog dana od 8 do 16 časova i biće od višestruke koristi za građane i organe Glavnog grada. Građani će moći da plaćaju obaveze, po raznim osnovama, dok će iz domena Uprave lokalnih javnih prihoda, Sekretarijata za preduzetništvo i investicije, Sekretarijata za prostorno planiranje i održivi razvoj, Sekretarijata za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom, Sekretarijata za socijalno staranje i ostalih, moći da plaćaju obaveze koje se tiču računa, poreza na nepokretnosti, prireza, poreza na promet nepokretnosti, administrativnih lokalnih taksi – navode iz Uprave.

Iz Uprave poručuju da je u  ovom dijelu grada smješten veći broj organa i službi Glavnog grada na koje su građani svakodnevno upućeni, ali su do sada bili uskraćeni da koriste usluge Pošte, već su morali ići do najbliže poslovnice banke ili pošte kako bi izmirili obaveze. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 04:35