Најбољи ђаци у генерацији / -
10/06/2024 u 15:33 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Samo znanje dovodi do cilja

Osnovna škola "Savo Peјanović" iznjedrila јe puno uspješnih generacija, značajnih imena iz oblasti kulture, sporta, nauke, politike, a direktorica škole Milja Božović, vјeruje da će i ova okićena sa deset "Luča" i brojnim drugim nagradama krenuti utabanim stazama uspjeha

Dobitnici diplome "Luča" su Lana Spalević, Kosta Oručević, Andrea Pejović, Mojaš Tufegdžić, Kalina Aglaјa, Petar Nikolić, Nada Popović, Veljko Radonjić, Vasilije Radoman i Simon Dubak.

– Iza ovog uspjeha stoji devetogodinji ozbiljan i odgovoran rad, trud i posvećenost, odricanje i predanost, nesebična podrška i uložena energija roditelja i nastavnika, što u ovom momentu za sve predstavlja posebno zadovoljstvo. Ovo veliko priznanje je vrijedno divljenja, posebno ako se ima u vidu da je ostvareno u najstarijoj gradskoj osnovnoj školi, koja njeguje visoke standarde znanja. Znamo da nije lako biti najbolji, ali vi ste posebni, jer ste na početku životnog puta prepoznali da je obrazovanje najveće bogatstvo koje vam niko ne može oduzeti i jedino sredstvo koje će vas dovesti do ispunjenja ciljeva koje ste sebi postavili. Uvјek budete spremni za sticanje novih znanja i vјeština, budite dovoljno kreativni, vrijedni i istrajni u ostvarivanju ciljeva, sačuvaјte skromnost u svemu, osim u želji za sticanjem novih znanja i vještina – kaže Božović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 15:12