shutterstock_2304753947.jpg / SHUTTERSTOCK-
17/06/2024 u 12:14 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Sekretarijat za lokalnu samoupravu pokrenuo ankete: Ispituju stavove građana za izmjenu odluka

Pokrenute su ankete za ispitivanje stavova građana o donošenju izmijenjene Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, izmijenje Odluke o obrazovanju Savjeta za mlade Glavnog grada i izmijenje Odluke o davanju na korišćenje imovine u vlasništvu Glavnog grada bez naknade

Počelo je anketiranje građana u cilju kreiranja što kvalitetnijih odluka na nivou Glavnog grada. Sekretarijat za lokalnu samoupravu pokrenuo je ankete za ispitivanje stavova građana o donošenju odluke o izmjenama i dopunama Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, odluke o izmjenama i dopunama Odluke o obrazovanju Savjeta za mlade Glavnog grada i odluke o izmjenama i dopunama Odluke o davanju na korišćenje imovine u vlasništvu Glavnog grada bez naknade. 

– Popunjavanje ankete u elektronskoj formi sprovešće se putem web sata www.podgorica.me u prozoru „Ankete i javne rasprave”. Na ovaj način, želimo da čujemo mišljenja građanki i građana Glavnog grada, kako bi sami proces odluka bio transparentan i uključio sve sugestije pri njihovoj izradi. Postupak konsultovanja traje zaključno sa 21. junom – saopšteno je iz Sekretarijata. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. septembar 2024 08:20