Dom zdravlja u Bloku pet / Dan
13/07/2024 u 08:56 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Servisne informacije Glavnog grada

Pročitajte koje će gradske službe raditi tokom prazničnih dana u Podgorici.

Otvorena tri doma zdravlja

Građani zdravstvenu zaštitu za vrijeme praznika mogu dobiti u domovima zdravlja Blok 5, Zeta i Tuzi.

– Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima državnog praznika obavljaće se isključivo u Blok pet, u dvije smjene, od 7 do 14 sati i od 14 do 21 čas za teritoriju glavnog grada. U Tuzim izabrani doktor za odrasle radiće od 7 do 15 sati, a u Zeti od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet će raditi od 7 do 21 čas. Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu Blok pet, od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 7 do19 sati – saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Marketi zatvoreni tri dana

Marketi trgovačkih lanaca bitće zatvoreni tri dana - 13, 14. i 15. jula. Prvi radni dan nakon praznika biće utorak 16. jul.

Pijace rade skraćeno

Pijačni objekti u gradu radiće skraćeno radno vrijeme. Zelene pijace će, kako su saopštili iz Tržnica i pijaca raditi od 6 do 15, mješovite od 8 do 15 časova, dok će Kamionska biti otvorena 24 časa. Stočna pijaca biće otvorena od 6 do 13 sati, dok će pijaca upotrebljavane robe za vikend biti otvorena od 6 do 14 časova.

Autobusi po jetnjem redu vožnje

Autobusi gradskog prevoznika Putevi za vrijeme praznika saobraćaće po redovnom ljetnjem redu vožnje. Građani red vožnje mogu pogledati na internet stranici podgorica.me.

Milatović: U 13. julu sabrani borba i sloboda

Besplatan parking

Za vrijeme proslave Dana državnosti preduzeće Parking servis neće naplaćivati parking u zoniranim djelovima grada i posebnim parkiralištima. Parking će, kako navode iz preduzeća, naplaćivati u Ulici Miljana Vukova i ispred Gradskog stadiona u Ulici Vaka Đurovića.

Bez isključenja struje

Planska isključenja sa elektromreže nisu predviđena danas, sjutra i prekosjutra.

– Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži građani mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020/ 633-979 i 020/ 622 - 773 – poručuju iz CEDIS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. avgust 2024 18:01