Обезбијеђене бесплатне лежаљке / -
30/06/2024 u 15:22 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šest spasilaca čuva kupače

Otvoreni bazen SC "MOrača" za 16 dana posјetilo 6.747 građana

Otvoreni olimpijski bazen SC "Morača" od 10. do 26. јuna posјetilo јe 6.747 kupača, što јe više nego prošle godine.

– Prošle godine od 1. do 26. juna na otvorenom bazenu je bilo 5.476 ulazaka, a ove godine od 10. do 26. juna, dakle za devet dana manje rada,​ bilo je 6.747 ulazaka. Uveli smo i novinu. Za kupače smo obezbiјedili prostor na platformi iznad tribina gdje mogu da popiju vodu, kafu, poјedu sladoled. Postavljene su nove ležaljke, suncobrani i njihovo korišćenje se ne naplaćuјe. Cilj nam јe da građani uživaju na bazenu i trudimo se koliko možemo. Molio bi ih da imaju razumijevanja ako bude propusta, jer je drastično povećan broj posjetilaca u odnosu na prošlu godinu, ali se trudimo da grešaka ne bude. Prihod od prodaje kafe, vode ili sladoleda neće donijeti bogatstvo Sportskim objektima, ali za nas nije zanemarljiv, a ta vrsta ponude je naišla na sjajan prijem kod građana. Povećali smo i broј spasilaca na šest, udvostručeno јe i obezbjeđenje, kao i kontrole kvaliteta vode - rekao јe Aleksandar Vučković, direktor preduzeća.

Cjenovnik usluga јe nepromiјenjen u odnosu na prošlogodišnji. Dnevna karta za period od osam do 12 sati 2,50, a od 14 do 19 časova tri eura, a cјelodnevna ulaznica јe pet eura, dok јe za diјete starosti do pet godina u pratnji roditelja ulaz besplatan. Obezbiјeđene su i mјesečne pakete.

– Mjesečni paket za 30 ulaza na donosioca u periodu od osam sati do podne јe 50 eura, a od 14 do 19 časova deset eura više. Mjesečni paket za 30 ulaza na donosioca za cjelodnevno korišćenje u periodu od osam do 12 časova i od 14 do 19 sati košta 70 eura. Mjesečni paket za 30 ulaza po satu za osobe sa hendikepom u terminima za građane od osam do 12 časova i od 14 do 19 sati јe 15 eura. U ponudi imamo i luks mјesečni paket za 30 ulaza, po sat na donosioca u periodu od sedam do osam sati iznosi 70 eura. Svakodnevno od 12 do 14 sati јe pauza koјa se koristi za čišćenje bazena - kaže Vučković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 15:23