/ -
11/02/2022 u 17:40 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Школа на Ублима мјесецима без расвјете

У школском дворишту постоје четири стуба расвјете, али ниједна сијалица не ради, наводи Радомир Шћепановић, в.д. директора школе

У дворишту ОШ "Ђоко Прелевић" не ради освјетљење. Вршилац дужности директора школе Радомир Шћепановић каже да су помоћ у рјешавању овог проблема тражили од Секретаријата за комуналне послове и Мјесне заједнице Убли.

– Секретаријату за комуналне послове обратили смо се у децембру прошле године. Мјесец раније смо упутили допис МЗ Убли. Долазили су да виде, али апсолутно ништа нијесу урадили. Школу похађа 54 ученика. У дворишту постоје стубови, сијалице и рефлектори који нијесу у функцији. Међутим, нико ништа није учино по питању поправке расвјете. У школском дворишту постоје четири стуба расвјете, али ниједна сијалица не ради. Поред поправке постојеће расвјете, тражили смо да се поставе још два стуба иза школе како би она комплетно била освијетљена – навео је Шћепановић.

Он је казао да домар да би откључао школу и упалио гријање, мора користити батеријску лампу јер освјетљења нема.

– Поподне би организовали неки састанак, родитељски, школски одбор, да доведемо госте на неку трибину, као и разне активности, али како немамо освјетљења. То је немогуће. Небезбједно је, не можемо да ризикујемо да се неко повриједи – навео је Шћепановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 22:46