/ -
12/06/2024 u 12:52 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Slučaj plave vode prijavljen policiji, Kuće Rakića isključene sa sistema za vodosnabdijevanje

Odbornik DPS-a Vladan Arsović je situaciju na Kućama Rakića nazvao najvećim skandalom u istoriji Vodovoda

Vodovod je isključio sa vodovodne mreže domaćinstva u južnom dijelu Kuća Rakića gdje je u utorak voda bila plave boje. Mještanima je na sastanku u Vodovodu Tuzi rečeno da je slučaj prijavljen policiji i da se čekaju rezultati analiza šta je izazvalo pojavu boje u vodi.

Mještanin Kuća Rakića Razim Pejčinović kaže da su tražili cisterne posebno za domaćinstva koja nemaju bunare. On je rekao da svi očekuju da se što prije saopšte rezultati ispitivanja vode.

(VIDEO) Kuće Rakića: Vodovod ispituje zašto je voda plava

Odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović u objavi na društvenim mrežama podsjeća gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac i podgorički Vodovod i kanalizaciju da ovaj sistem gdje se pojavio problem pripada Glavnom gradu. On je ovo nazvao najvećim skandalom u istoriji Vodovoda.

– Nakon mnogobrojnih propusta u poslednjih godinu dana, kao što su nehlorisanje vode na Marezi i pumpnoj stanici Milješ, ogromnih problema u vodosnabdijevanju seoskih područja, od juče imamo i "plavu vodu" na česmama u naselju Kuće Rakića. Pozivam institucije da reaguju, novinare svih medija da isprate dešavanja u Vodovodu, jer nakon najnovijih propusta treba da je jasno građanima Podgorice da je njihovo zdravlje ugroženo. Tražimo da direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić preuzme odgovornost i podnese ostavku - naveo je Arsović.

Camaj: Nepoznata supstanca u vodovodnom sistemu, slučaj ćemo prijaviti policiji

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:44