/ -
03/10/2022 u 13:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sportsko -rekreativna zona u Ulici Miladina Popovića

U rekonstrukciju je uloženo 75.000 eura

Završena je rekonstrukcija sportsko -rekreativne zone u Ulici Miladina Popovića. Na površini od 1.400 kvadrata izgrađeno je dječije igralište na podlozi od tartana, šetne staze, kao i centralni plato, a u rekonstrukciju je, kako je saopštreno iz PG biroa, uloženo je 75.000 eura.

– Na ovom prostoru smo dobili lijepo uređenu sportsko-rekreativnu zonu sa zelenom površinom. Dakle, sve ono što je potrebno, najprije našim najmlađima iz ovog dijela grada, da mogu da provode lijepo vrijeme na otvorenom. Riječ je o projektu vrijednom 75.000 eura, projektu koji su realizovala naša privredna društva Putevi, Zelenilo, Komunalne usluge, Čistoća, Vodovod i kanalizacija i Agencija za stanovanje – saopštio je Ivan Vuković, gradonačelnik, poručujući da je u pitanju 55. igralište koje je napravljeno u mandatu ove gradske uprave.

Prostor je oplemenjen sa 30 sadnica raznovrsnog bilja, kao i živom ogradom i ukrasnim žbunjem. Postavljen je i parkovski mobilijar, prostor je osvijetljen savremenom LED rasvjetom, a postavljen je i video- nadzor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:13