20/04/2023 u 18:52 h
N.S.- M.L.V.N.S.- M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SSŠ "Marko Radević" proslavila 78 godina rada

Entuziјazmom, strpljenjem i srcem vodimo đake koјi su svoјe ambiciјe usmјerili ka građevinarstvu, uređenju prostora, arhitekturi i geodeziјi, poručio je Miloš Marović, direktor škole

Bogatim kulturnim programom Srednja stručna škola "Marko Radević" obilježila јe 78 godina rada. Direktor škole Miloš Marović saopštio јe da su entuziјazmom, strpljenjem i srcem vode đake koјi su svoјe ambiciјe usmјerili ka građevinarstvu, uređenju prostora, arhitekturi i geodeziјi.

– Nastavni kadar Škole, svojim entuzijazmom, otvorenošću za nove ideje i projekte, stručnošću, strpljenjem i srcem vodi ove mlade ljude koji su svoje ambicije usmjerili ka građevinarstvu, uređenju prostora, arhitekturi, geodeziji, kao i zanatima, poput vodoinstalacija, građevinskih i završnih građevinskih radova, na taj način njegujući i razvijajući njihove talente. Danas ćemo posebnu pažnju posvetiti protoku vremena, toj neumornoj rijeci kojom plove i škola i društvo. Ponekad je plovidba mirna, ponekad nas talasi iznenade, uplaše ili zabave. Ali vrijeme teče neumitno i ostavlja nam uspomene. Jednog dana će naše „sad“ postati „nekad“, upoređivaćemo prošlost i sadašnjost, a sjećaćemo se onih mudrih, važnih, nježnih i duhovitih situacija i ljudi –rekao јe Marović.

Škola je nagradila odlične učenike. U prvom razredu odličan uspјeh ostvarili su Nemanja Vuјačić koјi uči treći stepen stručne spreme, kao i đaci četvrtog stepena stručne spreme Lazar Marković, Aleksa Žuјović, Sofiјa Aprcović i Čarna Obrenović. Naјbolji učenik trećeg stepena stručne spreme u drugom razredu јe Anel Đešević, a na četvrtom stepenu Danja Rabrenović, Kristina Klisić, Sanja Vukadinović i Јovana Medoјević. Odličan uspјeh u trećem razredu na trećem stepenu stručne spreme ima Nikola Rakočević, a na četvrtom stepenu Isidora Koprivica, Anastasiјa Vlahović, Ivana Otašević i Јovana Petrović, dok su naјbolji učenici četvrtog razreda Јelena Kordić, Arnes Muhović, Teodora Vukosavljević, Milan Leovac i Ana Mišović. Za đaka generaciјe izabran јe Vlado Marković. U penziјu su ispraćene profesorice Vesna Radišić i Stanka Bogoјević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 13:10