/ - L. RUžIć
08/06/2024 u 20:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"Svijet dječje mašte" na Trgu nezavisnosti: Prodefilovali pobjednici školskih maskenbala

Za prva mjesta u sve tri kategorije kao nagrada je obezbijeđeno ljetovanje na Veruši, a za ostala mjesta igračke i knjige, rekao je Aleksandar Milošević, direktor Dječjeg saveza

Kroz "Svijet dječje mašte" Trgom nezavisnosti prodefilovali su pobjednici školskih maskenbala u sklopu tradicionalnog proljećnog maskenbala koji je organizovao Dječji savez. Žiri ima težak zadatak da oda­be­re naj­bo­lje, naj­ma­što­vi­ti­je i naj­o­ri­gi­nal­ni­je ma­ske. Trgom su prošetali "Bubamara", "Sunce", "Kruela", "Bakica", "Deda", "Kip slobode", "Ljubav", "Kokičar", "Cvijet", "Transformers" ...

Direktor Dječjeg saveza Aleksandar Milošević saopštio je da maskenbal organizuju tradicionalno svake poslednje subote u školskoj godini.

–Ove godine pripremili smo brojne nagrade. Djeca se taklmiče u tri kategorije. Prva kategorija je "najbolja" maska, druga kategorija su "najmaštovitije", a treća "najoriginalnija",a dodjeljujemo još 50 specijalnih nagrada jer se trudimo da naš nagradni fond bude izdašan, da što više djece odavde ode nagrađeno. Mi smo uradili što je bilo da nas, a glavni posao je na naši malim prijateljima koji su se potrudili sa roditeljima i nastavnicima. I ove godine očekujemo veliki broj maski, a taj broj nikada nije ispod 200 – rekao je Milošević.

Milošević je naveo da je za prva mjesta u sve tri kategorije kao nagrada obezbijeđeno ljetovanje na Veruši, a za ostala mjesta igračke i knjige.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 02:00