/ -
09/02/2024 u 15:20 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tržnice daju u zakup dva poslovna prostora

Poslovni prostori na zelenoj pijaci u Gintašu su od 40 i 18 kvadrata

Preduzeće Tržnice i pijace objavilo je javni poziv za davanje u zakup dva poslovna prostora u Tržnom centru "Pobrežje" – Zelena pijaca, prikupljanjem ponuda. U poslovnom prostoru površine 40 kvadrata, koji ima ulaz sa spoljašnje strane objekta, dozvoljeno je obavljanje trgovine, osim prodaje voća, povrća, sira, jaja, prodaja prehrambenih proizvoda i obavljanje uslužne djelatnosti. Poslovni prostor površine 18,10 kvadrata se nalazi u unutrašnjem dijelu objekta, na zelenoj pijaci i namijenjen je za prodaju prehrambenih proizvoda, poljoprivrednu apoteku ili uslužnu djelatnost.

Ponude se predaju u zatvorenim kovertama, svakog radnog dana od osam do 14:30 časova, zaključno sa 15. februarom do 10 časova, neposrednom predajom na arhivi Tržnice i pijace u Ulici Oktobarske revolucije 124. Otvaranje ponuda je zakazano istog dana u 10.05 časova.

– Zainteresovani ponuđači dužni su dostaviti i dokaz o uplati depozita u iznosu od 300 eura na žiro račun društva. Prvorangiranom ponuđaču iznos uplaćenog depozita će biti uračunat u mjesečni iznos zakupnine, a ponuđačima koji nijesu uspjeli u postupku po javnom pozivu izvršiće se povraćaj uplaćenog depozita. Pravo učešća po javnom pozivu nemaju ponuđači koji imaju neizmirene obaveze po osnovu ugovora o zakupu, prema ovom privrednom društvu, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je ponuđena cijena - saopštili su iz Tržnica i pijaca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 19:49