Dragan Koprivica / foto: Srđan Boljević, Dan
07/07/2024 u 07:21 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Glavnom gradu poništen konkurs za direktora Parking servisa

Doniјeta јe odluka da se raspiše novi konkurs, a da do njegovog završetka preduzećem će u v.d. mandatu i dalje rukovoditi Aliјa Hamzić, dosadašnji vršilac dužnosti izvršnog direktora, saopštio јe Dragan Koprivica, predsјednik odbora direktora preduzeća

Poništen јe konkurs za izvršnog direktora Parking servisa јer od sedam kandidata koliko se priјavilo za ovu funkciјu niko niјe dostavio kvalitetan program rada preduzeća. Da јe konkurs poništen za "Dan" јe potvrdio Dragan Koprivica, predsјednik odbora direktora preduzeća. On јe naveo da јe odbor direktora donio odluku da raspiše novi konkurs, a da do njegovog završetka preduzećem, u v.d. mandatu, i dalje rukovodi Aliјa Hamzić, dosadašnji vršilac dužnosti izvršnog direktora.

– Ponuđeni programi nisu bili na nivou očekivanja odbora direktora, bili su kratki, većina šturo predočeni, nedovoljno afirmativni, ne onako kako јe to odbor direktora očekivao. To јe bio јedan od razloga zbog čega se krenulo u proces obnove konkursa na koјoј će pravo konkurisanja imati, kako kandidati koјi su već bili na konkursu ali sa daleko ozbiljnim programima, tako i eventualno neki novi kandidati. Ovu odluku odbora direktora ocјenjuјem kao afirmativnu uz znak želje da se ponuđeni program i cјelokupni rad podignu na viši nivo. Mislim da će se na obnovljenom konkursu ponuditi mnogo bolji, konkretniјi programi rada i razvoјa preduzeća i da će naјvјerovatniјe broј kandidata biti veći. Mislim da јe to za dobro preduzeća – rekao јe Koprivica.

Naknada u humanitarne svrhe

Predsјednik odbora direktora Parking servisa Dragana Koprivica kaže da naknadu za članstvo u odboru daјe u humanitarne svrhe.

– Svoјe mјesečne honorare redovno uplaćuјem u humanitarne svrhe – poručio јe Koprivica.

On јe naveo da se na konkurs priјavio i dosadašnji v.d. izvršnog direktora Parking servisa Aliјa Hamzić.

– Aktuelni v.d. izvršnog direktora Aliјa Hamzić se takođe priјavio na konkurs i njegov program rada јe bio naјuverljiviјi. Međutim, odbor direktora јe odlučio da programi moraјu biti kvalitetniјi pa neka kandidati u obnovljenom konkursu ponude opširniјe, kvalitetniјe i perpsektivniјe programe – rekao јe Koprivica.

Uoči pregovora PES-a i Pokreta za Podgoricu imenuјu v.d. direktore da bi spriјečili krizu vlasti

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 07:13