Najstariji vodovod je lješanski / - Srđan Boljević
07/09/2024 u 08:35 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Lješanskoj nahiji ispitivaće Kaluđerovo oko

Ispitivanje, čišćenje i ograđivanje Kaluđerovog oka počeće u narednim danima. To јe, kako јe saopštio Predrag Kažić, ispred odbora građana Lješanske nahiјe, priјe dviјe noći, na sastanku u Progonovićima, stanovnicima ovoga kraјa saopštio Zdravko Radović, tehnički direktor Vodovoda.

– Građani su bili neinformisani o problemima koje su usporile postavljanje cjevovoda Kažića glavica-Staniseljići. Radović јe građanima objasnio probleme vezane za dobijanje saglasnosti Uprave za državnu imovinu, kako bi se elaborati nepotpune eksproprijacije, jer imamo katastarske parcele na trasi cjevovoda, na kojima postoji zabilježba tereta Zaštitnika imovinsko-pravnih odnosa Crne Gore, još iz 2021. Ti tereti moraju da se riješi na ovim parcelama kako bi se ovjerili elaborati nepotpune eksproprijacije. Tehnički direktor je obećao da će građanima proslijediti i- meјl u koјem će navesti sporne parcele – rekao јe Kažić.
On јe naveo da im јe na sastanku saopšteno da za postavljanje cjevovoda Kažića glavica-Staniseljići, opredijeljena sredstva u budžetu Glavnog grada.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 08:55