Luka Krstović / - FOTO: IVAN PETROVIć
09/12/2022 u 11:42 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Luka Krstović iz Demokrata izabran za predsjednika SO Zeta

Novi saziv parlamenta imaće 32 odbornika i to koalicija DF-Prava Crna Gora 16, Demokrate sedam, a SNP jednog odbornika i oni čine vlast i Zeti

Luka Krstović glasovima Demokratskog fronta, Demokrata i SNP- a izabran je za predsjednika Skupštine opštine Zeta. Odbornici DPS-a su bili uzdržani.

Krstović je kazao za "Dan" da će raditi u interesu građana Zete, te da će uskoro biti zakazana i sjednica na kojoj će biti izabran predsjednik Opštine Zeta.

Slađana Kaluđerović, odbirnica SNP-a kazala je da su građani željno isčekivali promjene u Zeti.

- Građani su željeli da što hitnije konstituišemo vlast kako bi riješili nagomilane probleme koje nam je ostavio DPS. SNP ce glasati za predsjednika SO i nadamo se da će brzo doći na red i izbor predsjednika Opštine - kaze Kaluđerovic.

Novi saziv parlamenta imaće 32 odbornika i to koalicija DF-Prava Crna Gora 16, Demokrate sedam, a SNP jednog odbornika i oni čine vlast i Zeti. Njima ce opozicija biti DPS sa osam odbornika.

image

Konstitutivna sjednica

- FOTO: IVAN PETROVIć IPE
image

Konstitutivna sjednica

- FOTO: IVAN PETROVIć IPE

Sjednicom je predsjedavao najstariji odbornik u proslom sazivu Nebojša Domazetović, koji je na predlog Novice Pejovića, odbornika Demokrata na početku dao pauzu od pola sata kako bi pripremili dokumentaciju za izbor predsjednika Skupštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:18