Уређивање игралишта / - фото: Подгорица.ме
10/08/2021 u 16:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току уређење спортског полигона и игралишта у Балабанима

Дjечjе игралиште простираће се на 850 квадратних метара, а на подлогу од тартана уграђене су вртешке, љуљашке, клацкалице, тобоган са кулом и њихалице

У насељу Балабани, у Голубовцима, у току jе уређење игралишта и спортског полигона, саопштено jе данас из Главног града.

Како се истиче, екипе градског предузећа “Путеви” завршиле су припремне и радове изравнавања, након чега слиjеди асфалтирање.

– У плану jе да се, након ових радова, постави и вjештачка подлога за мали фудбал. Реализациjом овог проjекта ствараjу се бољи услови за рекреативно бављење спортом и на овом подручjу – наводе у подгоричкоj управи.

У том насељу Зеленило интензивно уређуjе и уљепшава простор за наjмлађе.

– Дjечjе игралиште простираће се на 850 квадратних метара, а на подлогу од тартана уграђене су вртешке, љуљашке, клацкалице, тобоган са кулом и њихалице. У оквиру дjечjег игралишта уграђен jе и парковски мобилиjар, те jе постављено седам парковских клупа и канте за отпатке – додаjу у Главном граду и подсjећаjу да се изградњом игралишта у сваком диjелу општине ствараjу неопходни услови за игру и разоноду наjмлађих становника насеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 02:32