Образовање је много више од оцјена / -
07/06/2023 u 10:55 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Učenje je putovanje koje nas oblikuje

Kroz obrazovanje stičete znanje, razvijate vještine, širite vidike i postajete građani koji mogu da donesu pozitivne promjene društvu, kazala јe Tiјana Luković, v.d. direktorica škole

Osnovna škola „21. maj“ proslavila јe uspjehe najboljih učenika i uručila 28 diploma „Luča“. Kako јe navela Tijana Luković, v.d direktorica škole, učenici treba da slave svoјu predanost, trud i izuzetna dostignuća u savladavanju, produbljavanju i proširivanju nastavnog gradiva i znanja.

– Dobitnici diploma „Luča“ su Dalia Bokroš, Vuk Kovvačević, Ljubica Peјaković, Ognjen Tadić, Ema Adrović, Starhinja Bojanović, Rifat Kajević, Elena Labović, Iva Nikčević,Đina Popović, Manja Perić, Dunja Prelević, Anđela Stanišić,Leo Velimirović,Nemanja Garić, Hana Gerina, Petar Marđonović, Robert Osrajnik, Vasilije Perović, Uroš Popov, Anes Demirović,Jovan Gazivoda,Kalina Klikovac, Erma Škrijelj,Emilija Tanjević,Nikola Maslovar i Aleksa Radulović. Zajedno smo sa vašim roditeljima pratili vaše odrastanje, učestvovali u njemu i pomogli da se oblikujete u vrijedne i važne ljude – navela јe Luković.

Luković ističe da su polumaturanti upornošću, disciplinom i posvećenošći demonstrirali svoj rad.

– Vaša posvećenost u učenju ne samo da vam je donijela impresivne rezultate, već je i inspiracija drugima da slijede vaš primjer. Nastavnici, roditelji i članovi školske zajednice su takođe ključni dio ovog uspjeha. Njihova podrška i mentorstvo bili su dragocjeni na vašem putu ka uspjehu. Dok slavimo vaše dostignuće, važno je sjetiti se da je obrazovanje mnogo više od ocjena i uspjeha na testovima. Učenje je putovanje koje nas oblikuje kao individue. Kroz obrazovanje stičete znanje, razvijate vještine, širite svoje vidike i postajete građani koji mogu da donesu pozitivne promjene društvu. Vi ste budućnost naše zemlje i svijeta. Imate nevjerovatan potencijal da ostvarite svoje snove i ciljeve. Uvijek se trudite da budete plemeniti i nastavite ka svojim ciljevima. Bez obzira na to koju stazu odaberete u životu, znajte da je obrazovanje ključ za postizanje uspjeha i ostvarenje snova. Želim da podsjetim i na one učenike koji su bili manje uspješni u nastavi, da nikada ne zaborave da se rad isplati, i da nije uvijek moguće predvidjeti u kom će se momentu ispoljiti i doći do izražaja i njihovi skriveni talenti. To je činjenica. Stoga ih ohrabrujemo i podstičemo na rad i vjeru u sebe i svoje mogućnosti – kaže Luković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
LUČEOS 21 MAJ
30. april 2024 08:44