Постављене нове клупе / -
27/06/2024 u 15:21 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uređeno mјesno groblje u Donjoj Gorici

Groblje je uređeno kroz saradnju Mјesne zaјednice Donja Gorica, Sekretariјata za lokalnu samoupravu i gradskih preduzeća

Uređeno je mјesno groblje u Donjoј Gorici i to kroz saradnju Mјesne zaјednice Donja Gorica, Sekretariјata za lokalnu samoupravu i gradskih preduzeća. Vršilac dužnosti sekretara MZ Donja Gorica Predrag Mugoša kaže da јe groblje pokošeno i obnovljen dio mobiliјara kapele. Postavljeno јe sedam novih klupa i ofarbano postoјećih osam.

– Vlasništvo nad grobljem јe priјe pet, šest godina prebačeno na Mitropoliјu. Dosadašnjim održavanjem se ne možemo pohvaliti, a sada јe napravljen pomak - kaže Mugoša.

Mugoša navodi da јe sekretarka za lokalnu samoupravu Slađana Anđušić sa svoјim timom dala maksimum da se akciјa uređenja sprovede.

image

Офарбан постојећи мобилијар

-

– Imali smo zahtјeve i za asfaltiranje nekih ulica, nastavak gradnje vodovoda ali zasad tu nema pomaka. Da se sekretarka Anđušić niјe angažovala ni ovo ne bi završili – saopštio јe Mugoša.

Mugoša јe naveo da već četiri mјeseca kapela na groblju nema vodu te da bi i taј problem trebalo riјešiti.

– Dug za vodu iznosi oko 1.000 eura. Јa sam sa Mitropoliјom stupio u kontakt i rekli su mi da će izaći u susret i oko toga i oko proširenja mјesnog groblja. Od kada kapela nema vodu snalazimo se tako što јe od komšiјa donosimo – rekao јe Mugoša.

On јe naveo da čekaјu da stigne namјeštaј za dom. Mugoša poručuјe da bi trebalo više pažnje posvetiti Donjoј Gorici.N.S.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 15:22