/ -
06/12/2022 u 13:59 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ustanova na Kakarickoj gori i bolnica u Dobroti potpisali memorandum o saradnji

Potpisivanje memoranduma o saradnji će omogućiti unapređenje liječenja i rehabilitacije osoba koje su u problemu bolesti zavisnosti, navode iz ustanove

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci i Specijalna bolnica za psihijatriju u Dobroti potpisali memorandum o saradnji. Memorandumom, koji su potpisali Dijana Milošević, direktorica ustanove, i Aleksandar Mačić, direktor bolnice, je precizirano da će pacijenti koji, nakon procesa medicinskog liječenja u bolnici, bude željeli da nastave rehabilitaciju biti upućivani u ustanovu.

– Potpisivanje memoranduma o saradnji će omogućiti unapređenje liječenja i rehabilitacije osoba koje su u problemu bolesti zavisnosti. Tokom posjete ZU Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, javna ustanova je donirala knjige za biblioteku i reklamni poster sa informacijama o tretmanu u javnoj ustanovi koji će biti postavljen na odeljenju za bolesti zavisnosti – saopštili su iz JU za smještaj rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 14:44