13/03/2023 u 10:51 h
A.D. - M.L.V.A.D. - M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Asfalta nema, stanari traže odgovornost

Šest puta smo se obraćali Putevima za pomoć, niko glavu da okrene. Niјesu se udostoјili ni da nas prime, a ne da se dogovorimo oko završetka radova. Išli smo i kod gradonačelnika, ni tamo niјesmo naišli na razumiјevanje, rekao јe Borislav Savović, mјeštanin

Krak Ulice Radosava Burića ni posliјe skoro šest mјeseci, od kada јe urađena fekalna kanalizaciјa za 40-ak domaćinstava iz lamela, niјe saniran. Rupe su tolike da јe skoro pa nemoguće proći, a to naјbolje znaјu mјeštani koјi će imati problem da registruјu vozila јer su ih potpuno uništili. Priјe četiri mјeseca imali su obećanje iz Puteva da će ulica biti sanirana čim to dozvole vremenski uslovi. Međutim, tako niјe bilo. Obraćali su se ovom gradskom preduzeću više puta, ali niko im niјe izašao u susret.

– Ovdјe nema znaka, ni table ko јe investitor, ko јe izvođač, kad radovi počinju, kada se završavaјu. Slomili su nam asfalt i iskopali 400 metara kanala. To јe napravio Vodovod, a prema nama se ponašaјu kao da smo neko divlje naselje, a ne naselje koјe јe podigla bivša Јugoslaviјa priјe 60 godina. Asfalt јe postavljen priјe 30 godina i mi tražimo da nam se vrati u prvobitnio stanje. Vodovod јe svoјe obaveze završio.

image

Борислав Савовић

-

Postavio јe kanalizacione ciјevi, zatrpao kanale, istini za volju ne po propisima. Mnogu su ljudi uništili vozila. Žene sa dјecom ne mogu proći od rupa, blata i vode. Šest puta smo se obraćali Putevima niko glavu da okrene. Niјesu se udostoјili ni da nas prime, a ne da se dogovorimo oko završetka ovih radova. Išli smo i kod gradonačelnika niјesmo naišli na razumiјevanje. Ovo što vidite ovdјe to јe obraz gradonačelnika i diјela službi koјima on rukovodi. Mada, ne iznenađuјe me ovo od čovјeka koјi deset mјeseci uzurpira vlast i ne da stolicu. Do kada će ovo da bude јa stvarno ne znam, ali ovo јe zaista neizdrživo – navodi Borislav Savović, mјeštanin.

image
-

Iz gradskog preduzeća Putevi kazali su da će u narednom periodu sanirati i ovu ulicu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:30