/ -
24/09/2022 u 11:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog zašto zaposleni tuže Čistoću, koliko јe popiјeno vode na veresiјu, kada će Ciјevnu početi da čuvaјu rendžeri, šta grad poklanja Fudbalskom klubu Zabјelo, hoće li Piperi i Barutana dobiti vrtiće u školama

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog zbog čega su zaposleni u Čistoći pokrenuli na desetine tužbi protiv preduzeća, te šta o formiranju Opštinske izborne komisije Zeta misle poslanici Demokrata i DPS-a Momo Koprivica i Predrag Sekulić. Tu je i informacija dokle se stiglo sa formiranjem Organizacionog odbora za stvaranje uslova za početak rada novoosnovane opštine, ko je dostavio predloge za članove odbora ali i zbog čega Opština Tuzi ne želi da predloži svog člana. Donosimo vam i prilog sa javne rasprave o rebalansu budžeta Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci za ovu godinu, ali i informaciju zbog čega će Glavni grad Fudbalskom klubu Zabjelo dodiјeliti parcelu bez naknade.

Pogledajte koje su sve političke partije Izbornoj komisiji Glavnog grada dostavile izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Podgorici koji su zakazani za 23. oktobar, koliko novca potražuje Vodovod po osnovu nenaplaćene utrošene vode, ali i stav ovog preduzeća po pitanju lokacije budućeg postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Tu je i informacija koliko je novca Glavni grad izdvojio za studentske stipendije za studijsku 2022/2023. godinu, zatim informacija o novitetima na tezgama u tržnom centru Forum, ali i prilog kako se članovi Izviđačkog odreda "Stara varoš" brinu o prirodi. Donosimo vam i informaciju u kojim osnovnim školama će biti formirani punktovi javne predškolske ustanova "Ljubica Popović". Tu je informacija ko je kriv zbog čega još uvijek nije okončan postupak javnih nabavki za pružanje geofizičkih ispitivanja u Kraljevom parku, ali i koje novo preduzeće će osnovati Opština Tuzi. Pogledajte i prilog koliko je novca utrošeno u rekonstrukciju dijela Hercegovačke ulice koja je završena sa zakašnjenjem od pola godine.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:56