/ -
15/04/2023 u 11:55 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Ekipa "Dana" bila je i na rođendanu Javne predškolske ustanove "Đina Vrbica" i razgovarala sa mališanima vrtića "Mogli". Popričali smo i sa djecom iz vrtića "Suncokrili" koji su proslavljali Međunarodni dan zdravlja

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte kako je bilo na sjednicama Skupštine Glavnog grada na kojim je za gradonačelnicu Podgorice izabrana Olivera Injac, a za predsјednicu parlamenta Јelena Borovinić Boјović, te šta piše u sporazumu koji su potpisali konstituenti nove vlasti. Tu je i informaciju da je završen ideјni proјekat Postroјenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Ekipa "Dana" bila je i na rođendanu Javne predškolske ustanove "Đina Vrbica" i razgovarala sa mališanima vrtića "Mogli". Popričali smo i sa djecom iz vrtića "Suncokrili" koji su proslavljali Međunarodni dan zdravlja. Tu je i prilog sa nešto drugačije proslave Dana škole OŠ "Pavle Rovinski".

Donosimo vam i informacije o građevinskim radovima u Domu zdravlja Golubovci, te da je počela izrada programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Zeta. Sa Kristianom Camajem iz Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore razgovarali smo o pristupačnosti objekata u Opštini Tuzi, a tu je i informacija da je Ivan Ivanaj, reizabran za potpredsjednika Opštine Tuzi. Informišemo vas i o cijenama na zelenim pijacama.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 04:29