Andrijana Dabanović / -
30/09/2023 u 11:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Donosimo priču i zbog čega je stala gradnja groblja na Ćemovskom polju, a u tom prilogu možete pogledati kako izgleda čitavi prostor i prosudite sami da li je u očekivanom stanju

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta su bivša i sadašnja vlast uradile za deset mjeseci za most preko Širalije na putu Drezga - Đurkovići, u Piperima, koji se srušio. 

 

 

U prilogu možete pogledati i kako izgledaju plato i stepenice Moskovskog mosta koji je pod slojevima farbe, te kako konzervator Goran Skrobanović predlaže da se šarenilo može očistiti. Donosimo i priču koje će sve ulice u Podgorici dobiti naziv i po kojim ličnostima, a pogledajte šta građani predlažu da se napravi na raskrsnici ulica Drugog crnogorskog bataqona, Vaka Đurovića i Gavra Vukovića kod Vezirovog mosta. 

"Dan" je prisustvovao i javnoj raspravi o izmjenama i dopunama DUP-a Mahala koji predviđa gradnju škole i vrtića u ovom naselju u Zeti. Novi predsjednik Skupštine opštine Zeta Nebojša Domazetović govori o prioritetima, ali i o tome da li će smijeniti sekretarku SO Mariju Perović. 

U Tuzima trebalo bi da se obrazuje Savjet za imenovanje ulica, naselja i trgova, a Robert Camaj, glavni administrator, govori na šta će posebnu pažnju obratiti. Donosimo i informaciju ko će biti novi direktor preduzeća Deponija, a i da li će sadašnji v.d. direktora Vodovoda Ratko Vujović, nastaviti mandat. 

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:57