Andrijana Dabanović / -
14/10/2023 u 11:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Donosimo priču koliko je bivša gradska uprava zaposlila radnika za godinu dana, a koliko nova uprava za pola godine, a možete pogledati i kako je privremeno uređen plato ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja koji se do skoro koristio kao parking

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte zbog čega je zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović Specijalnom državnom tužilaštvu predao krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora Sportskih objekata. Donosimo priču koliko je bivša gradska uprava zaposlila radnika za godinu dana, a koliko nova uprava za pola godine, a možete pogledati i kako je privremeno uređen plato ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja koji se do skoro koristio kao parking. 

Možete pogledati i šta je poručio predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj Glavnom gradu kada je u pitanju Deponija "Livade", a li šta su odbornici Mitar Vuković (Demokrate) i Stefan Ćulafić (DPS) rekli o gradnji kolektora i Gradskom pozorištu.

Tu je i informacija šta su mještani Komana tražili od Glavnog grada, ali i šta planiraju da realizuju.

O planovima vezanim za rekonstrukciju prostorija mjesnih zajednica govorila je Slađana Anđušić, v.d. sekretarka za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom. Ekipa "Dana" prisustvovala je i događaju koji je organizovalo preduzeće Zelenilo u Park šumi Zlatica, a družili smo se i sa mališanima vrtića "Suncokrili" na Sajmu zdrave hrane.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:03