/ -
30/12/2023 u 11:00 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac tokom sjednice otkrila je još jedan posao bivše uprave koji provjeravaju istražni organi

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog sa sjednice Glavnog grada na kojoj je usvojen budžet od 133,4 miliona eura.

O razgranicenju između Glavnog grada i Opštine Zeta i spornim katastarskim opštinama za "Dan" govori Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta.

 

Donosimo i priču o raskidu zakupa za Kamionsku pijacu između preduzeća Plodovi i Tržnice i pijace. Pogledajte šta o tome kažu direktor Plodova Nikola Radulović i direktorica Tržnica i pijaca Mirjana Purić. Stanovnici Botuna organizovali su zbor građana na kojem su dogovorili da nakon praznika traže prijem kod Jakova Milatovića, predsjednika države i Milojka Spajića, premijera sa kojim će razgovarati o planiranoj izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Posjetili smo i novogodišnji bazar na Ublima koji je organizovala NVO "Za djecu Kuća", a posjetili smo i aerodrom "Špiro Mugoša" gdje su se mališani družili sa Deda Mrazom i Baba Mrazicom koji su stigli padbranom.

Ispratili smo i druženje djece vrtića i škola iz Zete sa Deda Mrazom na trgu u Anovima za koje je Opština Zeta obezbijedila paketiće.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:16