Andrijana Dabanović / -
09/03/2024 u 11:04 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Donosimo i prilog o stanju puteva kroz Pipere, a o policijskoj streljani, kojoj je istekla dozvola 5. novembra 2022. godine, govori Milan Stanović, sekretar za prostorno planiranje Opštine Zeta

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac poručila povodom Dana žena, te kakva je higijena na Kamionskoj pijaci i šta obećava član Odbora direktora Tržnica i pijaca Ranko Milić. Tu je i informacija da je dio odbornika Pokreta Evropa sad napustio tu partiju, kao i da je Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada sjednicu parlamenta zakazala za 21. mart. Bili smo i na pres konferenciji predsjednice parlamenta Jelene Borovinić Bojović koja je kazala je da vlast u Podgorici stabilna.

"Dan" je otvorio temu o velikom broju nebezbjednih saobraćajnica. Na tu temu govore građani, ali i vještaci saobraćajne struke Srećko Kljajić i Igor Radojević, kao i predsjednica gradskog savjeta "21. maja" u Podgorici Lena Rut Stefanović, ali i direktor Puteva Radoš Zečević.

Bili smo i na protestu mještana Botuna koji su nezadovoljni pregovorima o razgraničenju Podgorice i Zete, te pogledajte šta je poručio Milan Knežević, lider DNP-a, Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta, Luka Krstović, odbornik u SO Zeta...

Prvi smo objavili da će Zabjelčani dobiti novi vrtić, a o tome govori Bojana Razić, direktorica JPU "Đina Vrbica". Tu je i informacija o promjeni režima saobraćaja u Ulici slobode, a snimili smo i magnoliju u dvorištu vrtića "Suncokrili" koja svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:43