/ -
29/06/2024 u 07:00 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Predsjednik gradskog odbora Pokreta Evropa sad Saša Mujović za "Dan" govorio je o dogovoru PES-a i Pokreta za Podgoricu.

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte ko od 24 opoziciona odbornica nije potpisao inicijative o razrješenju gradonačelnice Olivere Injac i skraćenju mandata Skupštini Glavnog grada. Glavna gradska arhitektica Duška Mačić predstavila je raspisani međunarodni konkurs za idejno arhitektonsko rješenje adaptivne prenamjeneobjekte Robne kuće u centru grada.
Predsjednik gradskog odbora Pokreta Evropa sad Saša Mujović za "Dan" govorio je o dogovoru PES-a i Pokreta za Podgoricu. O izradi strateškog plana koji će predvidjeti kako će se Podgorica razvijati u narednih pet godina govori menadžer Glavnog grada Luka Đukanović. Sekretarka za lokalnu samoupravu Slađana Anđušić govorila je iz svog ugla o prioritetima koji bi trebali da se nađu u ovom dokumentu.

 

Donosimo i informaciju da je na Veruši grom pogodio kuću Rista Zečevića i pričinio veliku materijalnu štetu.

Tu je i informacija kako je Javna predškolska ustanova "Đina Vrbica" organizovala rad tokom ljetnjeg raspusta, odnosno koji će to vrtići dežurati u julu i avgustu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 08:48