/ -
19/01/2023 u 16:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO): Pristup auto-putu u Bratonožićima: Malo asfalt, malo makadam

Trebalo je samo da se uradi put od 200 metara i da se spoji sa starim asfaltom, ali nijesu htjeli, a obećali su, kazao je Boban Vešković, mještanin Kisjelice

Pristup auto-putu u Bratonožićima od petlje Pelev Brijeg u dužini od 700 metara mijenja oblik, strukturu, trup, veličinu... Od auto-puta do sela Kisjelica asfalt je negdje propao, negdje su dvije trake, a onda imate 200 metara puta koji je voda ondila, da bi se nakon toga ponovo nastavio asfalt.

Jedan od stanovnika sela Kisjelica Boban Vešković video-snimkom je dočarao kako dolaze do kuće sa auto-puta. Od petlje Pelev Brijeg dalje moraju biti oprezni, jer je asfalt na nekim mjestima propao. Kako je kazao Vešković, ima malo propusta, ali nije to najveći problem.

image
-

– Zatim se nailazi na dio Vilac-Pelev Brijeg. Kad se skrene za Kisjelicu imate dvije trake, što je odlično. Zamjerki nemamo, jer je asfalt kvalitetan. A onda nailazite na prekid asfalta, odnosno put koji je voda odnijela. Samo na 700 metara od glavne petlje puta nema, a krateri su za Ginisa. Bilo je potrebno samo da se uradi put od 200 metara i da se spoji sa starim asfaltom, ali nijesu htjeli, a obećali su. Sada se samo mučimo da dođemo do kuća – kaže Vešković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:41