11/06/2024 u 15:29 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zetu obasjala 21 "Luča"

Osim knjiga osnovci su od Opštine Zeta dobili 100, a srednjoškolci 200 eura

Opština Zeta uručila je nagrade najboljim osnovnica i srednjoškolcima, dobitnicima diplome "Luča". Učenici su od Opštine dobili knjigu, a osnovcima je uručena novčana nagrada u iznosu od 100 eura, dok su srednjoškolci dobili po 200 eura. Ove godine Zetu je obasjala 21 "Luča". 

– U ime Opštine Zeta čestitam vam na završenom osnovnom i srednjem obrazovanju, uz posebne čestitke što ste među stotinama učenika baš vi bili najbolji. Biti najbolji nije lako. Najbolji znači biti spreman, posvećen, usmjeren ka cilju. Danas je pred nama 21 dobitnik najprestižnijeg priznanja koje učenici osnovnih i srednih škola mogu dobiti – diplome "Luča". To što ste među njima ne govori samo o vama i o vašim porodicama, već i o obrazovnim institucijama iz kojih dolazite, ali i o sredini iz koje potičete. Vi ste najbolje što ima Zeta.

Želim vam da na daljem putu, bilo na studijama ili u srednjoj školi, nastavite da koračate krupnim koracima ka uspjehu. Na putu koji ste odabrali, putu znanja i uspjeha, uz podršku vaših porodica, vaših škola, vaše Opštine, čeka vas veliki rad i odgovornost. Uvjeren sam da ste kadri da to izneste na pravi način - rekao je Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta.

Asanović je kazao da će u Opštini uvijek moći da nađu podršku i pomoć za sve što ih čeka u budućim izazovima.

image

Najbolji đaci

-ANDRIJANA

Nagradu su dobili najbolji đaci OŠ "Milan Vukotić" Petar Šišević, Anja Rajović, Balša Lazović, Marija Mia Maraš, Sara Maraš, Andrea Lađić i Andrija Drakić. Lučonoše OŠ "Vladika Danilo" su Ksenija Vujović, Darija Maraš,Vladana Maraš, Dražen Delić i Jovan Lončar. Najbolje učenice OŠ "Niko Maraš" su Maša Klikovac, Ljubica Stajović i Anđela Šišević. Tokom školovanja samo za petice znaju učenici Vasilije Maraš, Anesa Pepić, Matija Boljević i Jovana Kojić iz OŠ "Zarija Vujošević".

image

Nagrađeni maturanti

-

Najbolji đaci Srednje mješovite škole "Golubovci" su Anja Drakić i Luka Miletić. Njima je nagrade uručio direktor škole Dražen Boričić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 08:04