Dragutin Vučinić / -Архива
04/03/2024 u 10:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučinić: Vjerujemo u dogovor

Ne razmatra se opcija saradnje sa opozicionim strukturama u Glavnom gradu, rekao je Dragutin Vučinić, nezavisni odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zbog neutemeljenih i neprincipijelnih izjava koje su se mogle čuti od naših bivših saboraca sa gradonačelnicom Oliverom Injac na čelu, u ime za sada još neformalnog odborničkog kluba možemo reći da se ne razmatra opcija saradnje sa opozicionim strukturama u Glavnom gradu, saopštio je Dragutin Vučinić, nezavisni odbornik u Skupštini Glavnog grada.

- Drago nam je da se sada, već naše bivše kolege, pribojavaju saradnje sa DPS-om. Nadamo se da će te svoje bojazni podijeliti sa partijskim kolegama iz Vlade, koji intenzivno rade u drugom pravcu, što je i bila jedna od naših tački razlaza u PES-u. Od gradonačelnice očekujemo da radi svoj posao u skladu sa izvornim principima i programom kojem su gradjani Podgorice dali ubjedljivu podršku - rekao je Vučinić.

Vučinić kaže da ostaju posvećeni saradnji sa odborničkom većinom u Glavnom gradu i vjeruje da će doći do dogovora uvažavajući novu konstalaciju snaga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 18:21