/ фото: Служба заштите и спашавања Главног града
14/08/2021 u 16:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За дан 25 интервенција ватрогасаца: Гасили 13 пожара, отварали стан и лифт

Дошло је и до пожара на стамбеном објекту, ватра је захватила кухињу, није било повријеђених, саопштено је из Службе заштите и спашавања Главног града

У протекла 24 часа припадници Службе заштите и спашавања Главног града реализовали су укупно 25 интервенција.

- Од укупног броја 13 интервенција односило се на пожаре траве и ниског растиња и стамбеног објекта  на сљедећим локацијама: Штеке, Загорич, Доњи Кокоти, Вуковци, Градац, Парци, Каменик, код аеродрома Шпиро Мугоша, у Ул. Лудвига Кубе, Птич, у два наврата Дукља и у Ул. Марка Миљанова гдје је данас у 11.08 часова Служби заштите и спашавања упућена пријава да је дошло до пожара на стамбеном објекту, стану. На лицу мјеста упућена је једна посада са четири ватрогасца који су изласком утврдили да је захваћен један дио стана, кухиња. У наведеном пожару није било повриједјених лица а исти је ликвидиран у 11.21 часова - саопштено је из  Службе заштите и спашавања Главног града.

Поред наведених реализоване су активности које су се односиле на отварање стана, отварање лифта, контролисано паљење, обиласке критичних локација и остале активности из надлежности Службе.

- До даљњег се наставља дежурство на брду Горица као и редовни обиласци брда Љубовић и остале критичне локације- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:26