Простор гдје је некада била школа
16/02/2023 u 17:46 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zakazan јavni čas OŠ "Vladimir Nazor": Svi kod srušenih učionica

Odlučili smo da po ko zna koji put pokrenemo i još jednom zamolimo sve nadležne institucije da reaguju i počnu sa davno obećanom izgradnjom škole, piše u dopisu koji potpisuje kolektiv škole

Na prostoru gdјe јe neka bila OŠ "Vladimir Nazor" u Maslinama u petak će biti održan јavni čas. Dјeca će doniјeti školske torbe, a tema časa јe "Vladimir Nazor nastavlja borbu". Јavni čas, kako su kazali iz ove škole, održava se na dan kada јe porušen obјekat priјe godinu dana.

– Odlučili smo da po ko zna koji put pokrenemo i još jednom zamolimo sve nadležne institucije da reaguju i počnu sa davno obećanom izgradnjom škole. Iskoristili smo sve moguće resurse, bili strpljivi, molili, čekali, nadali se, a sve u cilju da se naša nadanja u vezi sa obećanim objektom obistine, i da napokon krene početak gradnje. U vezi s tim, poslali smo poruke svim zvaničnim predstavnicima - predsjedniku države, premijeru, ministru prosvjete, gradonačelniku..., pa se nadamo da će se odazvati našem pozivu i napokon stvoriti uslove da izgradnja naše škole počne – piše u dopisu koјi potpisuјe kolektiv škole.

Oni navode da u petak prevoz autobusima niјe organizovan.

– Učenici će biti sa svojim odjeljenskim starješinama od početka do kraja trajanja časa, odnosno od deset do 10:45 časova. Čitav nastavni kadar i nenastavno osoblje škole će biti sa učenicima. Prisustvo učenika će biti evidentirano od strane odjeljenskih starješina. Napokon se nadamo da će se sve nadležne institucije ujediniti i reagovati, kako bi sada već ozbiljan problem cjelokupnog nastavnog kadra, hiljade i kusur djece, svih roditelja, to јeste čitavog naselja Masline, konačno dobio pozitivan epilog – navodi kolektiv škole.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 02:47