/ -
30/01/2023 u 12:43 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zgrada biblioteke "Radosav Ljumović" dobila dekorativnu rasvjetu

U narednom periodu će biti nastavljena modernizacija i izgradnja dekorativne rasvjete i na drugim objektima, pa će novu rasvjetu dobiti i Muzeji i galerije, kao i zgrada Gradskog parlamenta, navode iz Komunalnih usluga

Postavljena je dekorativna rasvjeta na narodnoj biblioteci "Radosav Ljumović". Iz preduzeća Komunalne usluge navode da je postavljeno savremeno trajno led osvjetljenje.

– U narednom periodu će biti nastavljena modernizacija i izgradnja dekorativne rasvjete i na drugim objektima, pa će novu rasvjetu dobiti i Muzeji i galerije, kao i zgrada Gradskog parlamenta. Takođe, u planu je postavljanje funkcionalne rasvjete u dvorišnom dijelu jednog od najstarijih objekata u centru grada- Kuslevovoj kući. Podsjećamo da je nedavno postavljena i dekorativna rasvjeta na upravnoj zgradi Glavnog grada, kao i na brojnim spomenicima i mostovima. Ako posmatramo učinak u protekle četiri godine, više od 80 odsto teritorije Podgorice pokriveno je savremenom LED rasvjetom, što je čini prvim gradom u regionu po procentu ugradnje ove vrste infrastrukture – saopšteno je iz Komunalnih usluga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:57