mještani Park šume / - FOTO: DAN
09/08/2023 u 22:15 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žitelji Park šume Zagorič u petak blokiraju autoput

Mještani ovog naselja traže sastanak sa premijerom Dritanom Abazovićem i gradonačelnicom Podgorice Oliverom Injac

Stanovnici Park sume Zagorič u petak veče blokiraće autoput ukoliko ih do tada na razgovor ne pozovu premijer Dritan Abazović i gradonačelnica Podgorice Olivera Injac i konkretno im saopšte kada ce dobiti bolji napon struje.

To je dogovoreno večeras na zboru građana koji su jos jednom ponovili da im zbog lošeg napona aparati bijele tehnike ne rade, te da zive u nehumanim uslovima.

image

mještani Park šume

- FOTO: DAN

- Još jednom pozivamo premijera Dritana Abazovića i gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da organizuju sastanak sa predstavnicima građana ovog naselja i konkretno kažu šta će preduzeti kako bi nam obezbijedili bolji napon struje. U ovakvim uslovima vise je nemoguće živjeti. Ukoliko nam do petka popodne ne odgovore mi ćemo u večernjim časovima blokirati autoput. Iz CEDIS-a su dolazili i rekli da ne postoji mogućnost da sa trafostanice Stara Zlatica razvuku kabl kako bi nam privremeno poboljšali napon. Više ne možemo da čekamo jer je struja toliko loša da nam bijela tehnika u kući ne radi - rekao je Goran Marković, mještanin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 18:55